Smart läge för smarta kontor!

World Trade Center Lund är strategiskt placerat, mitt i den expansiva Öresundsregionen, strax intill Råby trafikplats vid E22. Du når centrala Lund på 8 minuter med cykel, och har dessutom nära till Malmö, Malmö Airport, Köpenhamn och Copenhagen Airport. 
Här har Midroc Property Development utvecklat ett nytt område med kontor, hotell och parkeringshus. En affärsskapande mötesplats på ett strategiskt läge med hög tillgänglighet och närhet till bra service.

 

Smarta ytor ger kostnadseffektiva lösningar

På World Trade Center Lund flyttar du och ditt företag in i nybyggda kontor där varje kvadratmeter är anpassad efter era speciella behov. Effektiva ytor som växer ytterligare tack vare gemensam reception och gemensamma konferensrum.

 

Smart service gör vardagen enklare

World Trade Center är omtalat i världen över för sin goda service. För att du ska slippa en massa vardagskrångel tar vi hand om det mesta: vår proffsiga reception hälsar dina gäster välkomna och hjälper dig med såväl praktiska som administrativa uppgifter. Och när det behövs har du förstås tillgång till hela vårt världsomspännande nätverk. Med andra ord: vi gör allt för att din arbetsdag ska bli riktigt, riktigt bra.

Alléhusets huvudentré ligger på torgsidan, och leder in till reception, lounge, kaffebar, ABW-kontor och mötesrum. Ingång finns även på norrsidan, från Råbyholms Allé.

 

Läs mer om de aktivitetsbaserade arbetsplatserna i foldern nedan.

 

 

Folder ABW-kontor World Trade Center


 


Vill du veta mera om World Trade Center Lund?

Ring uthyrningsansvarig Rickard Cedervall på 010-470 74 23. Du kan också kontakta Anja Kvist, Kommersiell Förvaltare för WTC Lund och Helsingborg  på 010-470 70 13.

Vi finns på Hedvig Möllers gata 12, Lund.


För alla som jobbar på WTC eller gästar Park Inn by Radisson finns dessutom ett nytt parkeringshus med plats för 435 bilar.

Vill du veta mera om Midrocs övriga lokaler? Klicka här.