Aktivitetsbaserad arbetsplats med möjligheter till affärsutveckling

Oavsett om du vill sitta i Malmö, Lund eller Helsingborg får du tillgång till alla tre orterna när du abonnerar på en aktivitetsbaserad arbetsplats - ABW (Activity Based Workplace). Det betyder att varje kvadratmeter är skräddarsydd för olika typer av arbetsuppgifter: Här finns tysta zoner för koncentrerat arbete, avskilda sittgrupper för mindre möten, ståbord för snabba möten och inspirerande mötesrum för kreativ brainstorming.  

 

Folder ABW-kontor World Trade Center

 
 

Betala för en arbetsplats - få en hel företagsmiljö

Våra modernt möblerade lokaler är komplett utrustade med allt som behövs i teknikväg. En proffsig reception hälsar dig och dina gäster välkomna och hjälper till med såväl praktiska som administrativa uppgifter. Det mesta ingår i bashyran. Vi erbjuder dessutom flexibla hyresavtal som gör det enkelt för ditt företag att både växa och minska över tid.

 

 Mer information om våra ABW-miljöer

 

Unika möjligheter att utvecklas och växa

Som hyresgäst hos oss blir du och ditt företag en del av ett större sammanhang med mingel och frukostträffar, föreläsningar och seminarier. Via vårt World Trade Center-program får du dessutom tillgång till ledarskaps- och affärsutvecklande utbildningar. För att inte tala om de nationella och internationella nätverk som ger dig fantastiska möjligheter att expandera till nya marknader.

 

Kontakta mig gärna för mer information eller visning av lokalerna!


Anja Kvist
Center Manager WTC Helsingborg och Lund.
010-4707013