Svårt att rekrytera rätt arbetskraft?

Vi bjuder tillsammans med Copenhagen Capacity in till ett frukostseminarium om höstens stora internationella Ingenjörskampanj och hur de kan stötta er i att rekrytera den kvalificerade arbetskraft ni behöver.


I dagsläget utbildas det inte tillräckligt många ingenjörer och samtidigt är arbetslösheten historiskt låg bland erfarna ingenjörer. Samma situation gäller för kvalificerad arbetskraft inom IT/Tech, Cleantech och Life Science.


Under hösten kommer Copenhagen Capacity genomföra en målriktad rekryteringskampanj för att attrahera internationella ingenjörer till Greater Copenhagen, Skåne inkluderat.


Ni får veta mer om:
• Employer Place Branding – Hur vi marknadsför karriärmöjligheterna i en region med 4 miljoner invånare, 3 regioner, 79 kommuner och 12 universitet


• Höstens ingenjörskampanj – Hur vi hjälper företag att få tag på den kvalificerade arbetskraft de behöver och er möjlighet att delta i höstens ingenjörskampanj. Få bl.a. reda på hur vi attraherade fler än 900 mjukvaruutvecklare till 13 Fintechbolag och deras 36 öppna jobb under vårens Fintechkampanj.


• Våra övriga tjänster, breda kampanjer & karriärprogram för internationella studenter.

 

Inbjudan i pdf.

 

Datum: fredagen den 5 maj. Frukost serveras från kl. 08.30.
Seminarium kl.09.00-10.00.  

 

Var:  World Trade Center Malmö, Jungmansgatan 12,
Lokal meddelas senare.

Kostnadsfri anmälan senast den 28 april. I samarbete med Copenhagen Capacity och Invest in Skåne.


Vid anmälan godkänner ni samtidigt att synas med namn och företagsnamn i ev. deltagarlistor, samt att fotografering förekommer och att ni accepterar att synas på bild från arrangemanget.


Varmt välkommen!  

 

Namn
Företag
E-postadress
Meddelande