Seminarium: Social Selling - att använda sociala medier som LinkedIn i säljarbetet

Spelplanen för att göra affärer och att kommunicera med potentiella kunder förändras i takt med att vi i allt större utsträckning använder sociala medier och andra digitala kanaler. Idag har kunderna fler möjligheter än någonsin att söka information på egen hand utan att prata med säljare, konsulter eller leverantörer.

 

Vilka möjligheter innebär sociala medier för att kommunicera med potentiella kunder genom hela köpresan? Hur kan säljavdelningen komplettera sitt traditionella säljarbete med kanaler som LinkedIn?

 

Johan Åberg är VD och konsult på Nivide AB och hjälper företag att arbeta mer digitalt med frågor som rör marknadsföring och försäljning. Han är en uppskattad föreläsare kring digitala strategier, LinkedIn och Social Selling.

 

Vi kommer att få veta mer om hur vi kan integrera sociala medier som LinkedIn i säljarbetet. Han bjuder på strategiska insikter och konkreta tips för hur du kan utforma din personliga profil på LinkedIn, hur du skapar innehåll som tilltalar kunderna och hur du får fler kunder genom LinkedIn.

 

Nivide.se kan du läsa Johans artiklar kring Social Selling och även ladda ner e-boken "100 LinkedIn-tips för företag".

Frukostseminariet är öppet för alla och fokuserar på hur du agerar på LinkedIn som enskild individ, men passar särskilt dig som arbetar som säljare, konsult, egenföretagare eller inom marknad och HR.


Arrangemanget sker i samarbete med Radisson BLU Metropol Hotel Helsingborg. Mer information om hotellet.

 

Datum/tid: onsdagen den 24 maj. Fika serveras från kl. 08.30. Seminarium kl.09.00-10.00.


Plats: World Trade Centers filial i Helsingborg, Carl Krooks gata 16, Helsingborg. WTC finns på andra våningen av Radisson BLU Metropol Hotel.

 

Anmäl er kostnadsfritt var och en via formuläret nedan senast den 18 maj. Fyll i ev. specialkost i meddelandefältet. Begränsat antal platser.

 

Vid anmälan godkänner ni samtidigt att synas med namn och företagsnamn i ev. deltagarlistor, samt att fotografering förekommer och att ni accepterar att synas på bild från arrangemanget.


Varmt välkomna!

 

Namn
Företag
E-postadress
Meddelande