Seminarium: Förhandlingsteknik 27 okt

Vilka är de tre grundpelarna som gäller för alla förhandlingsförberedelser, för att öka vår säkerhet och effektivitet? Vad bör vi förbereda om vi bara har 30 sekunder till förfogande?

 
WTC Malmö och Generact AB välkomnar dig till seminariet ”Skapa mätbar skillnad i förhandlingsresultatet”. Förhandlingskonsulten & utbildaren Evan Westerlund belyser viktiga “preparation assets” i förhandlingar.

 
- Är vi så förberedda som vi skulle kunna vara för att minimera riskerna, öka vinsterna, hantera osäkerhet, få till intressanta möten, förebygga eller lösa konflikter?

 
Var med i en engagerande men enkel förhandlingsövning med utvecklande diskussioner, för att lyfta fram insikter om förberedelser som skapar mätbar skillnad för förhandlingsresultat på alla nivåer – lokalt och internationellt.

 
Evan Westerlund är kanadensare, boende i Malmö, och har 20 års erfarenhet av att arbeta med människor och utveckling. Nyfiken på att veta mer redan nu? Du får en utförligare beskrivning på: www.generact-negotiation.com

 
Maila gärna eventuella frågor på förhand till:

evan@generact.com

 

Varmt välkommen!

 

World Trade Center Club

wtcclub@wtcmalmo.se