Att verkligen lyckas med säljet

Säljstrategi, idealkunden, utmaningar och kunderbjudandet

 

World Trade Center bjuder tillsammans med Ahrens in till ett seminarium för att prata om förutsättningar för att lyckas med säljet. Utan ökad försäljning – ingen tillväxt, så klart! Men det är inte lika självklart hur vi ska organisera försäljningsarbetet och motivera säljarna så att det fungerar och ger resultat.

 

Vi gästas av Michael Engström, tillväxtkonsult & delägare på Ahrens, som kommer att prata om säljstrategi, dvs de viktiga och ofta avgörande frågorna som vi måste besvara innan vi börjar sälja. Det handlar om vilka idealkunder vi väljer att rikta oss mot, vilka problem och utmaningar de brottas med och sedan hur erbjudandet ska se ut för att matcha dessa utmaningar. Först när vi har bra svar på dessa frågor kan vi börja jobba effektivt med vårt sälj.

 

Inbjudan i pdf.

 

Medlemmar i WTC Club går kostnadsfritt och får ta med 1 gäst utan kostnad. Anmäl var och en nedan. Uppge om ni är medlem/gäst i meddelandefältet i samband med anmälan.


Icke medlemmar betalar 295 kr/person exkl. moms. Faktureras i efterhand.

 

Vid anmälan godkänner ni samtidigt att synas med namn och företagsnamn i ev. deltagarlistor, samt att fotografering förekommer och att ni accepterar att synas på bild från arrangemanget.


Varmt välkomna!

 

Namn
Företag
E-postadress
Välj ett datum


Meddelande