World Trade Center Helsingborg Nytt kontor på Oceanpiren

Längst ut på pirspetsen i den nya stadsdelen Oceanhamnen utvecklar Midroc ett nytt World Trade Center. Ett unikt waterfront läge där ditt nya kontor ligger intill havets början och slut.

 

Där människor möts skapas nya idéer och affärer

För företag som har handel i fokus och som söker sig till ett större sammanhang för att ta nästa steg på tillväxtresan - är World Trade Center ett självklart val. Med ett unikt läge precis vid kajen kommer 13 kontorsvåningar som förvaltas och ägs av World Trade Center Helsingborg att uppföras. WTC Helsingborg på Oceanpiren beräknas stå färdigt hösten 2020.  

 

 Vi tar världen närmare våra kunder

 Läget som etableras i Oceanhamnen kommer bli Sveriges hetaste affärsdistrikt. Det är därför ingen slump att Midroc valt att etablera World Trade Center Helsingborg på Oceanpiren. Oceanhamnen blir en ny stadsdel med planerat för 32 000 kvadratmeter kontor och drygt 340 bostäder med butiksytor i bottenplan. En arkitektonisk gång- och cykelbro kommer förbinda stadsdelen med Knutpunkten (Helsingborg Centralstation) och du förflyttar dig på 5 minuter mellan WTC och Knutpunkten.

 

Oceanhamnen under omvandling

 

Staden arbetar nu för att omvandla den tidigare industrihamnen till stadsbebyggelse. Planarbetet ingår som en del i stadsförnyelseprojektet H+. Inför genomförandet av tilltänkt stadsbebyggelse restaurerar och förstärker Helsingborg stad kajerna på Oceanpiren samt bygger ut vatten- och avloppsledningar ut till Oceanpiren. Torg med sittplatser i solen, en park i torrdockan för lek och kajpromenader vid bryggorna i solnedgången inbjuder till en plats man vill stanna kvar på.

 

Gör ett smart val!

 

Idag har World Trade Center en filial i Helsingborg i kvarteret Metropol där man med ett abonnemang får tillgång till stor gemensam lounge, pentry med tillgång till kaffe/the, mötesrum och aktivitetsbaserade arbetsplatser.  

Kontakta mig så berättar jag mer om World Trade Center och vad vi kan erbjuda dig och ditt företag.

 

Uthyrningsansvarig Marina Palm
010-470 74 52  alt. epost