Ljusa konferensmöjligheter

Låt WTC Malmö och Lund, med sina strategiska lägen och sina ljusa konferenslokaler, bli det självklara valet för din nästa konferens!

 

Våra World Trade Centers ligger med närheten till städernas kärna. Med goda parkeringsmöjligheter och bra kommunikationsstråk för både bilburna och kollektivresande samt gående till och från städernas resecentrum. Vi erbjuder konferenslokaler på våra centers i Malmö och Lund. På vår filial i Helsingborg samarbetar vi med Radisson Blu Metropol Hotel som har flera alternativ på möteslokaler i olika storlekar.

 

Västra Hamnen är en mycket expansiv och spännande stadsdel, med lika stor närhet till havet, rekreationsområden som till Malmös brusande innerstad. Du når oss med både bil och buss på fem minuter från Malmö C. Busshållplatsen ligger i nära anslutning till vår huvudentré.


Välutrustade konferensrum

Här erbjuder vi en mängd olika konferens- och mötesrum för upp till 108 deltagare i största lokalen. Samtliga har tillgång till senaste presentationstekniken samt kostnadsfritt Wifi. Rummen är ljusa och luftiga och några av dem erbjuder en magnifik havsutsikt mot den ståtliga Öresundsbron.


Mat och dryck

God mat och dryck är viktiga ingredienser för ett lyckat möte. Tillsammans med våra restauranger erbjuder vi mat och dryck med hög kvalitet, för alla typer av möten. På WTC Jungmansgatan finns Restaurang Novel, på WTC Skeppsgatan finns Restaurang Variation. De tillhandahåller både fika, lunch, middag, take-away samt även catering - allt efter era önskemål. På WTC Lund bokar vi mat och dryck ifrån flera cateringleverantörer.


Moderna boendemöjligheter

Vid behov av logi samarbetar vi med Hotel Park Inn by Radisson Malmö, Hotel Park Inn by Radisson Lund samt Hotel Radisson Blu Helsingborg som ligger bredvid oss. Vi tar en första kontakt med hotellet, därefter sker all kontakt samt betalning direkt med dem.

 

Fokus på service

Vår personal finns tillgänglig och hjälper er att komma igång med tekniken. Vi ser till att ni får en lyckad konferens utifrån era specifika önskemål och behov.


Här hittar du kontaktuppgifter till bokningen.